Uunit

uunit

Contura-takat

Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa on kylmyys ja pimeys vallitsevat suurtaa osaa vuodesta. Mutta takkatulen lämpö ei ole pelkästään mukavuustekijä, joka luo syvää turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se on myös fiksu ja moderni lämmitysratkaisu, joka säästää sekä luonnon että sinun varojasi.

NunnaUuni

NunnaUuni-tulisijat ovat tuoneet lämpöä ja tunnelmaa koteihin jo yli 30 vuoden ajan. Ensimmäiset valmistamamme takat ovat edelleen kovassa käytössä. Se kertoo NunnaUuni-tulisijojen ainutlaatuisesta kestävyydestä. Se kertoo laadusta, johon voit luottaa.

Warma-Uunit

Warma-Uunit Oy valmistaa kotimaiset ja korkealaatuiset tulisijat jokaiseen kotiin ja vapaa-ajan asuntoon.

Vuosikymmenten vankka kokemus ja pitkä kehitystyö on Warma-Uunien laajan ja monipuolisen malliston pohjalla. Mallistossa on varaavia tulisijoja viidessä eri kokoluokassa. Tuotteisiin kuuluvat myös leivinuunein varustetut varaavat takat, sekä laadukkaat kamiinat ja kiertoilmatakat.

Hopealoimu

Tulisijat 25 vuoden kokemuksella. Tulisija toiveittesi mukaan. Suuri tai pieni, perinteinen tai moderni. Kivi, laasti tai kaakeli. Kestävä sekä pestävä. Leivontaan ja lämmitykseen. Energiasäästöön ja tunnelmaan.

 

Tarjoamme myös mittatilaustuotteet

Teemme mittatilaustakkoja asiakkaan toiveitten mukaan.

 Kuopion uuni ja kaakeli

uunilogot         

Toimittajamme:

Toimittajien kotisivuille pääset klikkaamalla tekstikenttää.

UUNIT