Uunit

Lämpöä kotiin kestävillä ratkaisuilla

Tapetit

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet tapetointiin

Lattiamateriaalit

B:Hard- kovapuulattiat, parketit, vinyylit, vinyylikorkit sekä laminaatit

Laatat

Tyylikkäät ratkaisut laajasta laattavalikoimasta

Kylpyhuone

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä ratkaisuilla

Avaimet sisustukseen

Tyylikkäät ratkaisut kodin sisustamiseen

Pinterest-asiakaspolku

Käytämme somealustaa helpottaksemme sisustussuunnitelmien laadintaa

previous arrow
next arrow
Slider

KYLPYHUONEKALUSTEET

laatat

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet remontoimiseen. Keraamisten laattojen maahantuojana olemme Kuopion seudulla edelläkävijöitä. Alla näette tuotteidemme toimittajia.

 

Toimittajamme:

Toimittajien kotisivuille pääset klikkaamalla tekstikenttää

 

KYLPYHUONEKALUSTEET

Meiltä löydät upeat kylpyhuoneen kalusteratkaisut. Tutustu, ja tule keskustelemaan liikkeeseemme ammattitaitoisten myyjiemme kanssa.

 

 

Svedbergs

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston.

Svedbergs

Smedbo

Kylpyhuonesarja on skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Tuotteiden runko on massiivimessinkiä ja pinta kiillotettua kromia. Tuoteosaamisensa ja korkean laatunsa ansiosta Smedbo myöntää poikkeuksellisen pitkän 10 vuoden takuun lähes kaikille tuotteilleen.

Smedbo

Temal

Valitse kahdeksan erilaisen kalustesarjan välillä. Rakenna makusi ja tarpeidesi mukainen kylpyhuone – tyylivarmasti, eettisesti kestävästi ja turvallisesti. Kaikki kalusteemme valmistetaan Suomessa ISO 9001 -laatustandardin mukaisesti. Lisäksi kaikki kalusteidemme sähkölaitteet ovat FI-sertifioituja ja täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset.

Temal

Duravit

Kylpyhuoneen tehtävänä on palvella kaikenikäisiä käyttäjiä. Tämän tasapainon Duravit hallitsee täydellisesti. Korkea työn laatu takaa tuotteille pitkän käyttöiän.

Duravit

Otsoson

Otsosonin mallisto on laaja, tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, jonka selkeälinjaisia ja erikokoisia kalusteita on helppo yhdistellä moneen tilaan. Voit rakentaa haluamasi kokonaisuuden yhdistelemällä esimerkiksi saman sarjan allaskaapin ja korkean kaapin. Näin saat runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneeseesi.

Otsoson

Noro

Laajasta kalustevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Muotoiluun on haettu vaikutteita sekä perinteisistä arvoista että uusimmista trendeistä. Korkea laatu, houkutteleva muotoilu ja monipuolinen valikoima ovat kalusteidemme tunnusmerkkejä. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan koottuina.

Noro

Tammiholma

Tammiholma Oy:n sisustusosasto maahantuo ja markkinoi tuotteita kylpyhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.

Tammiholma

Westerbergs

Kylpyhuoneessa voit välttää sekasotkua panostamalla fiksuihin säilytysratkaisuihin. Niissä on tilaa kaikelle tarvittavalle. Tällöin ei synny kaaosta, ja yhdessä viihtyminen tulee helpommaksi.

Westerbergs

Hafa

Markkinoiden vaatimukset ovat kovemmat kuin koskaan, ja me Hafalla arvostamme sitä. Kun on kylpyhuoneen uusimisen aika, haluamme että löydät tuotteet, jotka vastaavat tyyliäsi ja perhetilannettasi, ja myös että ne ovat kestäviä.

Hafa

Solitek

Pesuallasmallisto tarjoaa hyvin laajan malliston posliini- ja valumarmorialtaita. Mallistosta löytyy sekä taso- että malja-altaita. Osa tuotteista on varastomalleja ja osa tilausmalleja. Vaihtoehtoja on satoja.

Solitek

 

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

SUIHKUSEINÄT, KAAPIT, LASISEINÄT JA OVET

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä ratkaisuilla sekä lämpöä kotiin kestävillä ratkaisuilla.

 

 

Hietakari

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen.

Hietakari

Macro Design

Valitse tyyliisi parhaiten sopiva kylpyhuonesarja. Meillä on jokaiselle kylpyhuoneelle jotain. Macro Designillä on suurin valikoima suihkuja Pohjoismaissa. Tervetuloa kauniiseen veden maailmaan.

Macro Design

Sanka

Tee kylpyhuoneunelmistasi totta. Meiltä löydät laadukkaat ja ympäristöystävällisesti valmistetut kylpyhuonekalusteet sekä suihkutilat uuteen kylpyhuoneeseesi.

Sanka

Macro-kalusteet

Macro-kylpyhuonekalusteet ovat valmiiksi kasattuja ja sivukaappien ovien kätisyys on vaihdettavissa. Peilikaapeissa on aina pistorasia ja allaskaapeissa on sille valmius. Pesualtaat on valmistettu saniteettiposliinista, joka on erittäin kestävä materiaali. Suurin osa Macro-kylpyhuonekalusteista on saatavilla sekä valkoiseksi lakattuna että mustana tammiviiluna tai antrasiitinharmaana.

Macro-kalusteet

Westerbergs

Westerbergs tarjoaa hyvät säilytysmahdollisuudet kalustesarjojen tyyleihin sopien. Voit valita korkean kaapin kahdella eri syvyydellä tai vaikka helposti sijoitettavan seinäkaapin. Kaikki ovet voidaan asentaa oikea- tai vasenkätisesti.

Westerbergs

Hafa

Pehmeästi sulkeutuvat ja tyylikkäät laatikot, joissa tyylikäs sisusta riippuen kalusteen ja laatikkomattojen väristä. Laatikot voidaan vetää kokonaan ulos, mikä pitää sisällön käden ulottuvilla. Kaluste on varusteltu sekä seinä- että lattiaviemärille ja siinä on säädettävät ripustushelat.

Hafa

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

KUIVAUSPATTERIT JA KYLPYHUONEVARUSTEET

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä ratkaisuilla sekä lämpöä kotiin kestävillä ratkaisuilla.

 

Sentakia

Kaarevilla vaakaputkilla varustettujen LC-pyyhekuivaimien materiaalina on kromattu sinkkikadon kestävä messinkiputki. Kuivaimet soveltuvat käytettäviksi sekä käyttövesijärjestelmässä että lämpöjohtoverkossa ja ne on mahdollista sähköistää termostaattisäätöisillä sähkövastuksilla. Kuivaimia on saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä.

Sentakia

Rej Design

Pyyhekuivain kuuluu nykyaikaisen kylpyhuoneen perusvarustukseen. Arjen ylellisyyttä on voida kietoutua lämpimään ja raikkaaseen pyyhkeeseen suihkun tai kylvyn jälkeen. Kuivauspatteria kannattaa kuitenkin hyödyntää myös muissa kuivattamisen tarpeissa. Suomen sää vaatii paljon pukeutumiseltamme: kostuneita ulkoiluvaatteita, kenkiä ja varusteita sekä pikkupyykkiä riittää.

Rej Design

Smedbo

Pyyhekuivaimet ovat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Muotoilultaan tuotesarja on luova ja ainutlaatuinen lajissaan, sinun persoonalliseen kylpyhuoneeseen. Lisäksi valikoimassa on käytännöllisiä lisätarvikkeita, kuten vaateripustin ja pyyhekoukkuja.

Smedbo

Svedsberg

Suo itsellesi hieman arjen luksusta, kääriydy sopivan lämpöiseen pyyhkeeseen aina suihkun jälkeen. Pyyhekuivain pitää pyyhkeet ihanan lämpöisinä ja tuo uuden jännittävän muotoiluelementin kylpyhuoneeseen. Valikoimastamme löydät useita kokoja ja malleja.

Svedsberg

 

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

HANAT JA WC -ISTUIMET

Tule tutustumaan valikoimaamme. Hanat ja WC-istuimet löydät liikkeestämme joka lähtöön.

 

 

Hansgrohe

Hansgrohe tarjoaa sinulle muotoilultaan uniikkeja, raikkaan erilaisia tuotteita. Etsitkö monitoimista suihkua tai hanaa? Haluaisitko kokea veden uudet ulottuvuudet omassa kodissasi? Laajalla valikoimallaan korkealaatuisia tuotteita Hansgrohe täyttää varmasti kaikki tarpeesi. Jokaiseen budjettiin ja tyyliin sopivasti.

Hansgrohe

IDO

Unelmiesi kylpyhuoneen hankkimista helpottaa laaja ja yhteensopiva mallisto. Kalusteet, altaat, suihkut ja WC-istuimet sopivat toisiinsa niin mitoitukseltaan kuin tyyliltäänkin. Tee siis kerralla kaunis ja toimiva kylpyhuone, valitse IDO.

IDO

Damixa

Damixan muotoilun juuret ovat tanskalaisessa ja pohjoismaisessa muotoiluperinteessä, jonka tunnusmerkkejä ovat yksinkertaiset linjat ja ajaton ilmaisu, joka ei vanhene koskaan. Toisaalta emme myöskään pelkää haastaa tätä perinnettä.

Damixa

Svedbergs

Svedbergs on valmistanut WC-istuimia vuosikymmenten ajan. Olemme joka vuosi kehittäneet ja hioneet yksityiskohtia. Valkoisten, muotoiltujen pintojen alle kätkeytyy yhdistelmä uutta tekniikkaa ja fiksuja toimintoja. Valitse suosikkisi monista eri malleista. Tervetuloa koeistumaan seuraavaa WC-istuintasi.

Svedbergs

Geberit

Käytämme intohimomme muotoiluun ja tekniikkaan inspiroimaan ja innostamaan ihmisiä kaikkialla maailmassa. Hyödyntämällä valtavan osaamisemme ja melkein 150 vuoden kokemuksen varmistamme, että tuotteemme eivät ole vain kauniita katsoa, mutta myös helpottavat arkea ja tekevät siitä mukavampaa.

Geberit

LIV

Johtava huuhtelutekniikkaan erikoistunut yritys Fluidmaster tarjoaa laajan valikoiman seinänsisäisiä sekä pintaan koteloitavia huuhtelu- ja kannakejärjestelmiä tavaramerkillä LIV. Mallisto kattaa asennuselementit esimerkiksi seinä-WC-istuimille. urinaaleille, pesualtaille ja bidee-istuimille. Ratkaisuja löytyy niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

LIV

Tapwell

Korkeaa laatua ja luovaa muotoilua edulliseen hintaan. Idea saattaa kuulostaa mainoslauseelta, mutta tämä yksinkertainen periaate on meidän keittiö- ja kylpyhuonehanojemme menestyksen takana Ruotsin sekä Norjan markkinoilla.

Tapwell

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

POREAMMEET JA AMMEET

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä ratkaisuilla sekä lämpöä kotiin kestävillä ratkaisuilla.

 

 

Novitek

Novitek-ulkoporeallasperhe koostuu neljästä mallistosta. Standard ja Select -mallistot ovat saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltä ja Novitek Premium -kauppiailta löydät näiden lisäksi myös Exclusive ja Lumispa -mallistot. Eri mallistoissa vaihtelevat muun muassa altaiden koko, hierontateho, ominaisuudet ja räätälöitävyys.

Novitek

Hafa

Hafalla on sekä klassisia, että moderneja ja tyylipuhtaita ammeita. Uusimmat ammeemme ovat Hafa Navy ja Hafa Hampton. Valikoimastamme löydätte sopivan ammeen, kylpyhuoneenne tyylistä riippumatta.

Westerbegs

Svedbergs

Olemme suunnitelleet, kehittäneet ja valmistaneet hierovia ammeita vuodesta 1981 alkaen. Ammeet ovat hiljaisia, tehokkaita ja muotokieleltään puhuttelevia. Ne ovat sekä ympäristöystävällisempiä että luotettavampia kuin markkinoiden aikaisemmat mallit. Tuotekehityksessä tavoitteenamme on aina suunnitella pohjoismaisille markkinoille laadukkaita tuotteita, jotka tuntuvat oikeilta.

Svedbergs

Noro

Laajasta kalustevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Muotoiluun on haettu vaikutteita sekä perinteisistä arvoista että uusimmista trendeistä. Korkea laatu, houkutteleva muotoilu ja monipuolinen valikoima ovat kalusteidemme tunnusmerkkejä. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan koottuina.

Noro

 

 

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

 

Yhteistyössä

Eijffinger
Maricken
Suomen am Markkinointi Oy
Nunnauuni
Contura
Schiedel
Warma uunit
Hansgrohe
Svedbergs
la fabbrica