Uunit

Lämpöä kotiin kestävällä ratkaisulla

Tapetit

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet tapetoimiseen

Lattiamateriaalit

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet remontoimiseen

Laatat

Tyylikkäät ratkaisut laajasta laattavalikoimasta

Kylpyhuone

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä laattaratkaisuilla

Avaimet sisustukseen

Tyylikkäät ratkaisut kodin sisustamiseen

Pinterest-asiakaspolku

Käytämme somealustaa helpottaksemme sisustussuunnitelmien laadintaa

previous arrow
next arrow
Slider
 

Timberwise

Timberwise on maailman paras parketti. Se valmistetaan Suomen Loimaalla, laadukkaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Lopputulos on ainutlaatuinen yhdistelmä suomalaista osaamista, tyyliä ja turvallisuutta. Laatua, joka tuntuu askel askeleelta – sukupolvelta toiselle. Timberwise käyttää ainoastaan PEFC-sertifioitua puuta ja tuotteilla on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Timberwise

Karelia

Vuosisatojen ajan parketti on ollut luontevin valinta kohteisiin, joissa lattialta on vaadittu yksilöllisyyttä, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Puulattia on aina ilmentänyt asumisen laatua ja arvokkuutta. Siksi aito parketti sopii hyvin tämänkin päivän asumiseen. Lukuisten kotien lisäksi Karelia-parketti on valittu useiden tunnettujen julkisten tilojen lattiamateriaaliksi tyylikkyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi.

Karelia

HARO

HARO-tuotemerkin parketti heijastaa vuosikymmenten kokemusta ja perheyrityksemme korkeita laatuvaatimuksia yhdistettynä moniin innovatiivisiin ratkaisuihin, joiden ansiosta lattiamme on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää.

HARO

Parador

Paradorin laminaattilattiat erottuvat toiminnallisella koostumuksellan ja älykkäällä tekniikallaan. Esimerkiksi patentoitu napsautusjärjestelmä takaa helpon asennuksen, reunan kyllästys suojaa kosteudelta, ja melamiinihartsista valmistettu kulutusta kestävä yläkerros takaa erittäin hyvän kestävyyden. Kulumisluokkamme osoittavat, että lattiat soveltuvat myös raskaaseen käyttöön. Vahvat liitännät, jotka takaavat asennuksen tarkkuuden ja vakauden, ovat ratkaisevan tärkeitä pitkäkestoisen, joustavan tuloksen kannalta.

Parador

Meister

Design-lattiasta laminaattiin, puulattioista linoleumiin ja korkkiin, Meister-lattioilta löydät lattian joka tarpeeseen.

Meister

Parla

Tuotamme ekologisesti kestäviä tuotteita ja palveluita. Pääraaka-aineemme puu on ympäristövaikutuksiltaan kiistatta parempi kuin kilpailevat raaka-aineet. Ympäristövaikutukset perustuvat mm. metsien uusiutuvuuteen ja kestävään metsätalouteen. PEFC-sertifikaatti takaa, että käyttämämme raaka-aine on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Parlan tuotteilla on Avainlippu-merkki.

Parla

Stöckl

Stöckl on vuonna 1977 perustettu perhejohtoinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman puulattioita.

Stökckl

Lektar

Nimi Lektar juontaa juurensa yli kuudenkymmenen vuoden taakse – vuonna 1949 Lektar aloitti toimintansa lentokonetarvikkeiden tukkukauppiaana. Vuosikymmenten aikana meistä on kasvanut merkittävä ja monialainen maahantuontiyritys, ja olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme huomattavasti.

Lektar

Tarkett

Vinyylilattiamme on kehitetty sinulle, joka olet kiinnostunut persoonallisesta sisustuksesta, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin. Uusien vinyyli- eli muovimattojen design on moderni, ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia – mutta myös mukavia jalan alla. Kaikki vinyylilattiamme ovat ftalaatittomia ja niiden päästöt ovat erittäin alhaiset.

Tarkett

Forbo

Forbo Flooring Systems on maailmanlaajuinen lattiapäällysteiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman lattiapäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Lattioissamme yhdistyy ekologisuus, käytännöllisyys ja design.

Forbo

 

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

Yhteistyössä

Eijffinger
Maricken
Suomen am Markkinointi Oy
Nunnauuni
Contura
Schiedel
Warma uunit
Hansgrohe
Svedbergs
la fabbrica