Uunit

Lämpöä kotiin kestävillä ratkaisuilla

Tapetit

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet tapetointiin

Lattiamateriaalit

B:Hard- kovapuulattiat, parketit, vinyylit, vinyylikorkit sekä laminaatit

Laatat

Tyylikkäät ratkaisut laajasta laattavalikoimasta

Kylpyhuone

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä ratkaisuilla

Avaimet sisustukseen

Tyylikkäät ratkaisut kodin sisustamiseen

Pinterest-asiakaspolku

Käytämme somealustaa helpottaksemme sisustussuunnitelmien laadintaa

previous arrow
next arrow
Slider

TAPETIT

Toimitamme monipuolisesti laadukkaita tapetteja.

 

 

Maricken – Sandberg ja Omexo

Maricken – kaikkea kaunista elämään. Tervetuloa Marickenin maailmaan! Me haluamme tuoda kaikkea kaunista elämääsi. Lähde rohkeasti tutustumaan tapettivalikoimaamme!

Maricken

Harlequin

Jos rakastat kuoseja, Harlequin vie mahdollisesti sydämesi. Erityisesti raikkaat värit ja kuviot, innovatiiviset painatukset sekä catwalk inspiroivat suunnittelua. Tee retki valikoimaamme tai käy myymälässämme.

Harlequin

Anthology

Jos haluatte nykyaikaisia tiloja, tyylikästä viimeistelyä, tunnelmallisia suurkaupunkivärejä ja tinkimätöntä innovaatiota, meillä on jotain yhteistä. Tavoitteenamme on auttaa sinua luomaan upeita tiloja, jotka heijastelevat juuri sinulle sopivia tunnelmia.

Anthology

Tapetit.fi

Olemme kotimaisten tapettimarkkinoiden edelläkävijä ja tuomme kansainväliset sisustus- ja tapettitrendit suomalaisiin koteihin. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita, inspiraatiota ja trendejä kansainvälisiltä markkinoilta.

Tapetit.fi

Boråstapeter

Boråstapeter on Ruotsin vanhin, tunnetuin ja myydyin tapettimerkki. Tavaramerkkiä kehitetään jatkuvasti klassiselta ja ajattomalta pohjalta markkinoiden värejä ja muotoja kohtaan tunteman kiinnostuksen tyydyttämiseksi – Boråstapeter haluaa olla inspiroiva esikuva tapettimarkkinoilla.

Boråstapeter

Cole & Son

Cole & Son’n perusti vuonna 1875 Cambridgeshiren kauppiaan poika John Perry. Nykyään Cole & Son -arkisto koostuu noin 1800 lohkomerkistä, 350 näytön painosta ja valtavasta määrästä alkuperäisiä piirustuksia ja taustakuvia, jotka edustavat 18., 19. ja 20. vuosisadan tyyliä. Näiden joukossa on joitakin maailman historiallisimpia tapetteja.

Cole & Son

Tapettitaivas

Työskentelemme yhdessä maailman merkittävimpien tapettivalmistajien kanssa Sinua varten. Tarjoamme ylittämätöntä tapettilaatua, joustavat toimitukset, monipuolista designia, luotettavan hintatason ja tapettimaailman uusimmat uutuudet.
Tällä hetkellä brändisalkustamme löytyvät skandinaaviset tapettimaailman huippumerkit Rebelwalls, Designed by Midbec, Duro, Mimou, Fiona, Decormaison sekä keskieurooppalaiset tapettihuippubrändit Eijffinger, MissPrint, PT Prestigious, Galerie, FineDecor ja Komar. Etsimme tapettivalikoimaan jatkuvasti mielenkiintoisia uutuusmerkkejä ; pysy kuulolla !

Tapettitaivas

Komar

Kiinnostavat suunnittelijat eri puolilta maailmaa ovat luoneet meille tapetteja näyttävissä väreissä ja kuvioissa, joista löytyy sopiva niin olohuoneeseen, eteiseen, keittiöön, makuuhuoneeseen kuin toimistoonkin.

Komar

Pihlgren ja Ritola Oy

Nykyisessä mallistossa on kattava valikoima eri aikakausien ja tyylisuuntien tapetteja, jotka soveltuvat niin korjauskohteisiin kuin uusiin rakennuksiin. Mallisto on jaettu taiteilijamalleihin, klassisiin malleihin ja retromalleihin. Joukossa on myös aidosti vanhoja vintagemalleja, joita ei enää valmisteta. Vintagemallit ovat ns. poistuvia malleja, joita on saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

Pihlgren ja Ritola Oy

Eijffinger

Tapeteissa ja kankaissa on selkeitä ja värikkäitä malleja. Eijffingerissä tämä on ollut tavoitteena yli 140 vuotta. Kaikina näinä vuosina uteliaisuus, luovuus ja innovaatio ovat pysyneet ennallaan.

Eijffinger

Soita ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

Yhteistyössä

Eijffinger
Maricken
Suomen am Markkinointi Oy
Nunnauuni
Contura
Schiedel
Warma uunit
Hansgrohe
Svedbergs
la fabbrica