Uunit

Lämpöä kotiin kestävällä ratkaisulla

Tapetit

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet tapetoimiseen

Lattiamateriaalit

Meiltä saat ammattitaitoista apua sisustamiseen sekä laadukkaat tuotteet remontoimiseen

Laatat

Tyylikkäät ratkaisut laajasta laattavalikoimasta

Kylpyhuone

Uusi ilme kylpyhuoneeseen laadukkailla ja tyylikkäillä laattaratkaisuilla

Avaimet sisustukseen

Tyylikkäät ratkaisut kodin sisustamiseen

Pinterest-asiakaspolku

Käytämme somealustaa helpottaksemme sisustussuunnitelmien laadintaa

previous arrow
next arrow
Slider

UUNIT

Toimitamme haluamasi laadukkaat takat.

 

 

Contura-takat

Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa on kylmyys ja pimeys vallitsevat suurtaa osaa vuodesta. Mutta takkatulen lämpö ei ole pelkästään mukavuustekijä, joka luo syvää turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se on myös fiksu ja moderni lämmitysratkaisu, joka säästää sekä luonnon että sinun varojasi.

Contura

NunnaUuni

NunnaUuni-tulisijat ovat tuoneet lämpöä ja tunnelmaa koteihin jo yli 30 vuoden ajan. Ensimmäiset valmistamamme takat ovat edelleen kovassa käytössä. Se kertoo NunnaUuni-tulisijojen ainutlaatuisesta kestävyydestä. Se kertoo laadusta, johon voit luottaa.

NunnaUuni

Nordpeis

Nordpeisin takkojen yksityiskohdissa yhdistyvät Norjan historia ja moderni muotoilu. Kun valitset Nordpeisin takan, voit muokata sen oman makusi mukaiseksi. Useimpiin takkoihin voit valita luukun kehyksen värin, lisävarusteet ja kuorimateriaalin. Takat voi myös maalata tai laatoittaa haluamansa värisiksi.

Nordpeis

Spartherm

Spartherm toimittaa nykyaikaisia, kestäviä tulisijoja, joissa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys. Tule inspiroitumaan tuotteistamme, jotka ovat voittaneet palkintoja sekä teknologiastaan että muotoilustaan.

Spartherm

Jøtul

Jøtul on Norjalaista käsityötä. Muotoilultaan ajattomat tuotteemme rakentavat siltaa vanhasta perinteestä nykyaikaan ja ne sopivat hyvin myös moderniin sisustukseen. Niissä erottuvat omaleimainen norjalainen käsityötaito ja toimiva muotoilu, joka miellyttää silmää, on laadukasta ja puolustaa paikkaansa sisustustrendien vaihtuessa. Kauneus on katsojan silmässä, kuten sanotaan. Mutta kaunis muotoilu on paljon enemmän kuin se, mitä silmä näkee. Me Jøtulilla uskomme vakaasti, että muoto ja toiminta kulkevat käsi kädessä.

Jøtul

RAIS

RAIS tarjoaa laajan valikoiman eksklusiivisia ja silmiinpistäviä ratkaisuja, joita ei ole saatavilla muualla. Frederikshavnin tuotannosta pyrimme luomaan parhaan tuotteen – joka kerta. Siksi voit olla varma, että kun valitset RAIS-tuotteen, saat tanskalaista muotoilua, joka ei koskaan tingi laadusta.

RAIS

Schmid

Schmid on saksalainen takkavalmistaja, jolla on vuosien kokemus ja ammattitaito täydellisen palotekniikan aikaansaamisesta. Erittäin kovat laatuvaatimukset tekniikassa, designissa ja valmistusprosessissa takaavat asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Schmid

La Nordica – Extraflame

La Nordica – Extraflame -konsernia ohjaavat koillis-Italian ominaispiirteet: intohimo ja kova työnteko. Jopa “perinteisen” lämmityksen alalla innovaatio on aina ollut osa La Nordica – Extraflame -tuotteita.

La Nordica – Extraflame

HORMIT JA PIIPUT

Toimitamme tuotteisiimme piiput ja hormit toimittajiltamme.

Jalotakka

JT-Teräshormi on suomalainen Avainlippu-tuote, taattua laatua jo yli 30 vuoden ajan. Jalotakan hormit valmistetaan alusta loppuun Suomessa ja haluamme antaa jokaiselle asiakkaallemme täysin turvallisen tavan nauttia takan lämmöstä tai kiukaan löylyistä.

Jalotakka

Premodul

Premodul valmistetaan Smoolannin Markarydissä. Se sopii kaikkiin takkoihin ja tulisijoihin ja sille on myös myönnetty CE-merkintä EU:n turvallisuus- ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Turvallisuutesi vuoksi myönnämme sille 25 vuoden takuun.

Premodul

Schiedel

Schiedel on Euroopan johtava savupiippuvalmistaja ja toimittaja, jolla on jo 70 vuoden kokemus markkinoilta. Se on myös markkinajohtaja ilmakanavaratkaisuilla varustetuissa integroiduissa tulisijoissa sekä ilmanvaihtojärjestelmissäl

Schiedel

 

Tarjoamme myös mittatilaustuotteet

Teemme mittatilaustakkoja asiakkaan toiveiden mukaan.

Toimittajamme: Toimittajien kotisivuille pääset klikkaamalla tekstikenttää.

 

Soita  ja kysy lisää Puh: (017) 366 3361

 

Yhteistyössä

Eijffinger
Maricken
Suomen am Markkinointi Oy
Nunnauuni
Contura
Schiedel
Warma uunit
Hansgrohe
Svedbergs
la fabbrica